Jobbet Studerande Lagermedarbetare till företag i Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande Lagermedarbetare till företag i Solna publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Solna
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du teknikintresserad och söker ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du noggrann, engagerad och flexibel? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Solna och bedriver försäljning av tekniska komponenter och delsystem till företag inom framförallt tillverkande industrier och infrastruktur. Vår kund är en del av en internationell koncern med verksamhet i 20 länder runtom i världen och med en årsomsättning på drygt 8 miljarder svenska kronor.

I rollen som lagermedarbetare kommer du få jobba i en trivsam miljö tillsammans med ett glatt och engagerat team. Dina arbetsuppgifter inkluderar framförallt plockning och emballering av företagets artiklar. Arbetet sker manuellt eller med hjälp av truck.

Arbetspassen kommer att vara förlagda under kontorstider, 8.15-16.30. Det är en fördel om du bor nära Solna då behovet kan uppstå med kort varsel. Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och tillgänglig för minst två arbetspass i veckan. För att passa i rollen som lagermedarbetare tror vi att du är en noggrann och ansvarsfull person som alltid strävar efter att utföra dina arbetsuppgifter med god kvalité. Du trivs bra med individuellt arbete men är också en lyhörd lagspelare som sprider energi till din omgivning. Du talar och skriver svenska obehindrat. Då vår kund jobbar med komponenter till tekniska produkter ser vi att du har ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du studerar till Ingenjör eller motsvarande. Det är meriterande om du har truckkort, men det är inte ett krav.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44771

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till