Jobbet Studerande lagerarbetare sökes till blomsterlager i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande lagerarbetare sökes till blomsterlager i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö
17 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett flexibelt och roligt extrajobb vid sidan av dina studier? Nu söker vi dig som studerar och söker ett aktivt extrajobb på lager!

Information om uppdraget:

Det är ett tempofyllt och roligt arbete som stundtals är fysiskt krävande. Arbetsuppgifterna kommer delvis vara att sortera kartonger efter etikett från en del av lagret till den andra- dessa kartonger kan väga upp till 15-20 kg. Uppgifterna kommer också innebära att packa upp och plocka på ett löpande band utefter beställningar.

Arbetsplatsen är belägen i Fosie i Malmö och arbetstiderna är vardagar, oftast 06-15 eller 15-21 och det kan även förekomma vissa lördagar. Uppdraget kommer att börja omgående och är långsiktigt. Vi söker dig som vill jobba två-tre pass/vecka.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning kommer ske omgående.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är flexibel, strukturerad och en god lagspelare. Det krävs även att du har en positiv inställning samt att du trivs med det fysiska arbetet som lagerarbetet innebär Vidare ser vi att du är en öppen och intiativtagande person. Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval och intervjuer!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44257

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Lagerarbetare för kommande heltidsuppdrag! Helsingborg StudentConsulting
Serviceminded student sökes som möbelmontör! Helsingborg StudentConsulting
Elmontör Lund Tetra Pak
Välbetalt extrajobb på Skånemejerier! Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till