Jobbet Studerande lager-/terminalarbetare sökes för extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande lager-/terminalarbetare sökes för extrajobb! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en person som strävar efter noggrannhet och trivs med metodiskt arbete? Söker du ett extrajobb som truckförare/lagerpersonal utanför studierna? Då är det möjligt att vi har tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb med trevliga och fartfyllda kollegor. Det är meriterande om du har truckkort A. Har du en fallenhet för sortering och systematiskt arbete så är det här en tjänst för dig.

I tjänsten kan det ingå en del truckkörning, gillar du därför även detta så är det här en perfekt tjänst för dig.

Arbetet är förlagt måndag till fredag 12:00-16:00. Det är krav att du ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan utanför dina studier. Tjänsten tillsätts och påbörjas så snart vi hittar rätt kandidater.

Vår kund har sin terminal i Toftanäs, Malmö.

Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men uthyrd till vårt kundföretag.

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att är student vid gymnasie, universitet, högskola eller komvux. Det är meriterande om du har truckkort A. Om du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan innan ses det givetvis som meriterande. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta under högt tempo och är bra på att prestera under stress. Vi ser även att du kan arbeta 2-3 pass i veckan.

Vi ser att du som söker är noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Ansöker gör du via www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44905

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Orderplockare på heltid sökes! Malmö StudentConsulting
Hamnarbetare Trelleborg Wikan Personal AB
Fastighetsskötare Malmö Humana AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till