Jobbet Studerande labbassistent/ produktionsassistent sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande labbassistent/ produktionsassistent sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Vellinge

Arbetsbeskrivning

Studerar du kemi/biologi/teknik på högskolenivå? Vill du ha ett meriterande extrajobb inom läkemedelsbranschen? Skulle du beskriva dig själv som noggrann, strukturerad och analytisk? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker just nu för vår kunds räkning studerande labbassistenter/produktionsassistenter till deras läkemedelsproduktion i Vellinge. Vår kund är ett familjeägt läkemedelsföretag som har en världsledande position inom tillverkning och försäljning av produkter för diagnostik av kontaktallergi. Deras produkter riktar sig till läkare och allergologer och säljs till 100-tals länder runt om i världen.

I rollen som labbassistent/produktionsassistent kommer du vara behjälplig i samtliga delar av produktionsprocessen och ansvara för bland annat att mala och sikta kemiska råvaror, blanda lösningar och pulver, samt provtagningar. Arbetet sker både manuellt samt via högteknologisk automatiserad utrustning. I och med att arbetet innefattar hantering av läkemedel förekommer strikta manualer och rutiner som noggrant ska efterföljas enligt GMP kvalitetssystem. Allt arbete dokumenteras och loggas för att säkerställa att samtliga steg i processen genomförs på rätt sätt. Därav är det av största vikta att du som person är noggrann strukturerad och analytisk.

Företaget är placerat i Vellinge och arbetstiderna är förlagda under kontorstid måndag till fredag. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha möjlighet att arbeta 2 pass per vecka under terminerna och upp mot heltid under sommar- och julledighet. Du kommer vara anställd via Student Consulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

* Dig som studerar biologi/kemi/teknik och har åtminstione ett år kvar av dina studier
* Som har en avslutad gymnasial utbildning inom naturvetenskap eller teknik
* Som är strukturerad, noggrann och analytisk
* Som har möjlighet att jobba 2 pass per vecka vid sidan av dina studier
* Tidigare erfarenhet av att arbeta i labbmiljö är meriterande men inget krav

Låter det här som ett spännande extrajobb för dig? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan!

Sökord: Labbassistent, produktionsassistent, läkemedelsbranschen, kemi, teknik, biologi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51764

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till