Jobbet Studerande kundtjänstmedarbetare via mailsupport sökes till möbelföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande kundtjänstmedarbetare via mailsupport sökes till möbelföretag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är serviceminded, älskar att hjälpa människor med deras frågor och som uttrycker dig tydligt och välformulerat via skrift. Stämmer detta på dig? Sök då tjänsten som kundtjänstmedarbetare för mailsupport redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett växande inredningsföretag inom e-handelsbranschen. Du som trivs här är i början av din karriär och uppskattar en arbetsplats med högt i tak, positiv stämning och roliga kollegor.

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba heltid under hela sommaren, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande.

Som kundtjänstmedarbetare via mailsupport hjälper du kunden tillrätta genom att svara på frågor om produkterna via inkommande mail. Frågorna handlar om leverans, service eller annan tänkbar information. Vi söker dig som är ansvarsfull, som alltid har ett stort kundfokus och som vill arbeta med kundsupport. Att kunna förmedla en god serviceupplevelse via mail kräver noggrannhet och en hög dos av positivitet.

Arbetstiderna är varierande och förlagda mellan kl. 8.00-16.30 och 10.30–19.00 måndag-torsdag, 8.00-16.30 på fredagar, 10.00-14.00 på lördagar och 10.00-14.00 på söndagar.
Vi ser att du har möjlighet att kunna arbeta heltid i sommar.

Vi ser gärna att du som söker är i början av din utbildning och söker ett långsiktigt arbete att ha vid sidan av då tjänsten förväntas pågå löpande. Du måste också vara tillgänglig för heltidsjobb större delen av sommaren.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd till kund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Detta söker vi:

Du som söker är stresstålig, serviceinriktad och trivs med att uttrycka dig tydligt i skrift. Du är stresstålig, självgående och är van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande förståelse och en vana för datorer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och kundservice över telefon. Vidare är du en person som är kommunikativ och målinriktad som alltid strävar efter bästa resultat. Är du vår nästa medarbetare? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan! Tjänsten kommer att tillsättas när vi har funnit en lämplig kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42861

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till