Jobbet Studerande kundtjänstmedarbetare med inriktning inredning i Kristianstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande kundtjänstmedarbetare med inriktning inredning i Kristianstad publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag idag
Part-Time
Kristianstad

Arbetsbeskrivning

Är du student och brinner för service och inredning? Vill du ha flexibilitet och anpassa jobbet efter ditt schema? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att besvara på inkommande samtal, mail och chatt till företagets kunder. Exempel på ärenden kan vara att kunden efterfrågar sin leverans, har fakturafrågor mm. Kunden ställer krav på effektivitet, tillgänglighet, bekvämlighet och vi vill såklart att du som söker kommer att leva upp till deras löften! . Om du vill vara med att skapa en fantastisk köpupplevelse via e-handeln, så är du den vi söker!

Vi söker dig som kan arbeta 2 vardagar i veckan mellan 8.00-17.00. Du kan själv anpassa dagarna så det passar dina studier.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten bör du:

• Ha erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare och är orädd för att svara i telefon.
• Ska studera minst 1,5 år till.
• Trivas i en social miljö med högt tempo och brinna för service.
• Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga.
• Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.

Du som söker är studerande och har minst 1,5 år kvar av studierna. Du bör kunna vara med på alla utbildningsdagar. Därefter behöver du kunna vara tillgänglig 15 timmar/vecka och även kunna vara flexibel vid kampanjvecka. Är du personen vi söker? Ta chansen och skaffa dig värdefulla erfarenheter inför framtiden

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54988

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till