Jobbet Studerande kundtjänstmedarbetare för sommarjobb- och extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande kundtjänstmedarbetare för sommarjobb- och extrajobb! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Gillar du att ge god service och är snabb på tangentbordet? Söker du ett sommarjobb som sedan kan leda till extrajobb vid sidan av studierna? Sök redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studerande kundtjänstmedabetare till en kund i Malmö som jobbar med blomsterförmedling. Arbetstider är vardagar 08:00-17:00, förekommer även helger. Du ska ha möjlighet att jobba 16h/veckan under terminen och uppemot heltid under sommaren.

Arbetsuppgifter:
- Kundservice via mail, chatt och telefon
- Arbete i olika datorsystem
- Ta emot beställningar av blommor från kunder
- Lägga beställningar hos florister till kunder

Du kommer att vara anställd via StudentConsulting och uthyrd som konsult till kund. Vi ser gärna att du studerar minst 1,5 år till och ser långsiktigt på denna tjänst.

Detta söker vi:

- Du som är serviceminded och kommuniktiv
- Du som har god datorvana och är snabblärd
- Du som gillar högt tempo och arbetar effektivt
- Meriterande om du kan prata danska

Sökord: Kommunikation, Sommarjobb, Extrajobb, Blommor, Kundtjänst

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53762

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till