Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande kundservicemedarbetare till Skapa Mer i Malmö sökes! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande kundservicemedarbetare till Skapa Mer i Malmö sökes! på StudentConsulting

Studerande kundservicemedarbetare till Skapa Mer i Malmö sökes!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Deltid
Är du studerande i jakt på ett stimulerande jobb bredvid studierna? Trivs du med ett kund – och resultatfokuserat arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Skapa Mer grundades 2010 och säljer pyssel- och hobbymaterial, konstnärsmaterial, tyger och sybehör, garner och pärlor och är verksamma inom e-handeln. Aller media kommer från den 1 oktober 2021 att ta över hela verksamheten och en uppstart i Malmö är tänkt att påbörjas i början på september. Vill du vara med på resan?

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon och mejl (på sikt även chatt) möta befintliga och potentiella kunder, främst från Sverige men även i mindre utsträckning från Danmark och Norge. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer samt erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar.

Arbetet kommer inledas med en veckas obligatorisk utbildning med start den 25 augusti, förlagd till heldagar 8-16:30. Därefter bör du vara tillgänglig för arbete minst 20h/veckan under terminerna. Arbetstiderna är 8-13 eller 13-18 under vardagar och du kommer själv kunna anpassa dagarna efter ditt schema. Tjänsten är långsiktig och perioder där det kommer vara extra mycket att göra är kring Black Friday, under julhandeln och vidare inför och under sommaren. Det är därför viktigt att du är tillgänglig under dessa perioder. Arbetet kommer att utföras till stor del på distans men det kommer också finnas möjlighet att arbeta från kontoret någon gång i veckan. Under hösten 2021 kommer ett byte av lokaler att ske och den nya lokalen kommer ligga centralt belägen, nära Malmö C.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten bör du:

• Ha erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare.
• Trivas i en social miljö och brinna för service.
• Kunna arbeta effektivt och efter utsatta mål
• Vara lösningsorienterad, flexibel och ha en god kommunikationsförmåga
• Vara informationssökande och initiativtagande
• Ha god datorvana och snabbt kunna lära dig nya system.

Därtill så är det ett stort plus men inget krav om du talar/skriver danska – och/eller norska!

Du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning (studerande eller exempelvis egen företagare) på minst 50%. Du bör kunna vara med på alla utbildningsdagar och därefter behöver du kunna vara tillgänglig 20 timmar/vecka och även kunna jobba upp emot heltid jul/nyår 2021. Är du personen vi söker? Ta chansen och skaffa dig värdefulla erfarenheter inför framtiden! Välkommen med din ansökan! Vi kommer jobba med löpande urval under juli månad!

Sökord: Kundtjänst, Service, Administration, Kundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Studerande kundservicemedarbetare till Skapa Mer i Malmö sökes!
StudentConsulting Malmö Deltid
Kundservicemedarbetare på heltid till Skapa Mer i Malmö sökes!
StudentConsulting Malmö Heltidsanställd
Studerande kundservicemedarbetare till Conrad Elektronik sökes!
StudentConsulting Malmö Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58515