Jobbet Studerande kundservicemedarbetare till Södermalm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande kundservicemedarbetare till Södermalm! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en flexibel och ambitiös student som söker ett meriterande extrajobb i ett snabbt växande globalt bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är tillhör en global organisation och är Sveriges ledande företag inom hemkörning av restaurangmat till privatpersoner. Vi söker nu för kunds räkning studenter som är intresserade av att jobba extra med kundservice på företagets huvudkontor på Södermalm. I rollen som kundservicemedarbetare är det din arbetsuppgift att med hjälp av telefon och mail erbjuda kunderna förstklassig service.

Tjänsten är förlagd på minst 10h/vecka där kvälls- och helgarbete är vanligt förekommande. Tjänsten är en direktrekrytering där StudentConsulting stöttar vår kund i rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla följande grundkrav:

-Du är minst 18 år gammal.
-Tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet inom service.
- Tala och skriva svenska och engelska obehindrat

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta efter uppsatta mål samt med något av affärssystemen Zendesk eller Salesforce.
I följande rekryteringsprocess tar vi stor hänsyn till dina personliga egenskaper. För att trivas i arbetet bör du vara en flexibel och självgående medarbetare med stor förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som är kommunikativ och positiv och som trivs att arbeta med administration och kundbemötande. Det är meriterande om du behärskar fler språk än svenska och engelska.

Sök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Kundtjänst, Extrajobb, Kundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52375

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till