Jobbet Studerande kundservicemedarbetare sökes till kommande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande kundservicemedarbetare sökes till kommande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad student som gärna gör det lilla extra för kunden? Är du redo att anta en spännande utmaning och samtidigt dryga ut studentkassan? Då kan du vara den vi söker till kommande kunduppdrag i Malmö med omnejd.

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag inom kundservice och support söker vi nu dig som brinner för att ge förstklassig service, är driven och tycker om att arbeta självständigt. Exempel på dina arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare kan bland annat innefatta att handlägga kundärenden och diverse administrativa uppgifter kopplade till kundsamtalet.

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Uppdraget startar i mitten av augusti och vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande med minst 1 år kvar och intresserad av att arbeta deltid under terminerna och eventuellt heltid under somrarna.

För att vara aktuell för en tjänst inom kundservice ser vi gärna att:

- Du är studerande på eftergymnasial nivå.
- Du har tidigare arbetslivserfarenhet av service.
- Du är flytande såväl i svenska som i engelska
- Du har goda datorkunskaper, framförallt inom Office-paketet.

Vidare är du van vid att samarbeta med andra kollegor samt av att ha kundkontakt både internt och externt. Som person söker vi dig som är social, serviceinriktad och stresstålig, samt har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Sökord: Service, kundtjänst, kundservice, kundservicemedarbetare, extrajobb, student

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43161

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till