Jobbet Studerande kundservicemedarbetare sökes i Lund för start i augusti! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande kundservicemedarbetare sökes i Lund för start i augusti! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lund
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för kundservice? Söker du ett extrajobb vid sidan om studierna till hösten samt har möjlighet att starta redan 21 augusti? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som vill arbeta extra inom kundtjänst hos en av våra kunder i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. Denna tjänst är för en av Sveriges största bokförlag och du kommer främst arbeta med att hantera inkommande mail och samtal från företagets kunder.

Tjänsten kommer inledas med en introduktion vecka 34 där det sen kommer vara stort behov fram till mitten på september. Sen blir det lite lugnare innan det drar igång igen i mitten/slutet på november och minst fram till slutet på januari.
Du ska kunna arbeta minst 2-3 dagar i veckan utanför dina studier och gärna uppemot heltid de första veckorna. Dina arbetstider kommer att vara förlagda främst mellan 8:00-20:00, alltså finns möjlighet att jobba heldagar men även kortare 4 timmars pass inom denna tidsramen.
Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget. Tjänsten kommer starta 21 augusti, men vi kommer träffar kandidater löpande redan nu.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och har god datorvana. Som person är du noggrann, ordentlig och effektiv. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och trivs med att arbeta målinriktat och effektivt. Erfarenhet av att ha jobbat inom service är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan att utvecklas och förmågan att göra ett bra jobb också under högt tempo. Du bör vara lösningsfokuserad och kunna hantera hög arbetsbelastning.
Du kommer arbeta i ett ungt och glatt gäng där arbetsglädje och motivation är viktigt. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan under hösten. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via StudentConsultings hemsida

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43434

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till