Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande kundservicemedarbetare sökes! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande kundservicemedarbetare sökes! på StudentConsulting

Studerande kundservicemedarbetare sökes!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Är du strukturerad, stresstålig och serviceinriktad? Vill du ha ett extrajobb som kundservicemedarbetare vid sidan av dina studier? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som kundservicemedarbetare vid sidan utav dina studier.
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att hantera och koordinera inkommande kundärende över telefon och mail. Dina främsta arbetsuppgifter är att ta emot och registerna kunders beställningar, att svara på frågor om vår kunds tjänster.
Du erbjuds en intressant och utvecklande roll i vår kunds regionala kundservice. Du kommer att arbeta med många olika kunder, både privatpersoner och företag samt hantera frågor som rör hela tjänsteutbudet.

Detta är ett konsultuppdrag som student som innebär att du blir anställda av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund i Järfälla/Kallhäll. Du behöver studera minst 50% för att vara aktuell för tjänsten. Arbetet är på deltid med cirka 10 timmar i veckan med kontorstider. Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt person och är ett uppdrag som löper på tillsvidare vid sidan utav dina studier

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du studerar en eftergymnasial utbildning. Vi söker dig som är stresstålig, självständig, strukturerad och serviceinriktad. Du har god datorvana och trivs att arbeta över telefon. Rollen kräver att du talar och skriver flytande i svenska samt har goda kunskaper i engelska. Kunden lägger stor vikt i personlig lämplighet för rollen.

Sökord: service, Kundservice, kundtjänstarbete

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60535