Jobbet Studerande HR-administratör till spännande Preh inom automotive-branschen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande HR-administratör till spännande Preh inom automotive-branschen publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta mot flera interna kontaktytor? Vill du arbeta i en koordinerande roll? Har du goda kunskaper i engelska? Preh söker nu en HR-administratör som studerar en eftergymnasial utbildning kopplat mot HR eller ekonomi. Låter detta som din möjlighet att skaffa praktisk erfarenhet vid sidan av studierna? Ansök redan idag!

Academic Work söker en studerande HR-administratör med två år kvar av studierna till Preh. Preh är ett innovativt bolag som utvecklar produkter till el- och hybridbilar. Bolaget är i en spännande utvecklingsfas vilket betyder att du kommer få vara med i att bygga upp företagets strukturer och processer från grunden. I tjänsten kommer du att arbeta i nära team med företagets HR-manager där du kommer få en gedigen introduktion i arbetsuppgifter och företag. Preh har huvudkontor i Tyskland vilket ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga på engelska. Bolaget har trivsamma lokaler och är belägna i Eklanda, Göteborg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Preh. Uppdraget kommer att vara på 2-3 dagar i veckan där det finns möjligheter till ett flexibelt schema för att komplettera med studier. Vidare kommer tjänsten även fortsätta under sommaren på samma omfattning.

Se gärna igenom klippet nedan för att få en bättre förståelse för Prehs produkter:

Kandidatprofil

Som HR-administratör kommer du arbeta i en bred roll med administrativa uppgifter kopplat mot HR och ekonomi. Tjänsten ställer krav på struktur och noggrannhet då avdelningens funktion är av stor betydelse för organisationen.

Du kommer till exempel att:

* Samla in och sammanställa internt anställdas on-the-job training
* Vara delaktig vid uppföljning av tidrapportering, interna resebokningar och administration vid nyanställningar
* Se över arbetsmiljö och sammanställa statistik av exempelvis sjukfrånvaro

Tjänsten passar dig som arbetar på ett strukturellt och noggrannt sätt där inget lämnas åt slumpen. Du trivs med att ta egna initiativ och vara delaktig i att organisera interna event.

* Studerar en eftergymnasial utbildning inom HR eller ekonomi och har minst två år kvar av dina studier
* Har goda kunskaper i engelska vid tal och skrift då all intern kommunikation kommer ske på engelska
* Har goda kunskaper i MS-office

Det är meriterande om du

* Har goda kunskaper i tyska
* Tidigare arbetat med administrativa uppgifter

Som person är du serviceminded och prestigelös, vidare trivs du med att ha flera interna kontaktytor på framförallt engelska.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Tjänsten kommer vara 50% med möjlighet till flexibelt schema vilket betyder 2-3 heldagar i veckan.
* Placering: Eklanda, Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15023814-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till