Jobbet Studerande grafisk formgivare sökes till Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande grafisk formgivare sökes till Malmö! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du student inom marknadsföring/kommunikation eller till produktionsledare inom media och på jakt efter ett meriterande extrajobb? Trivs du dessutom i en arbetsroll där du får driva projekt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en positiv och driven grafisk formgivare för extrajobb hos vår kund i Malmö. I rollen kommer du att bidra i arbetet med att implementera företagets varumärkesstrategi och grafiska profil. Du utgår från företagets kontor i centrala Malmö.

Rollen ställer krav på såväl strategiskt mindset som kreativitet och struktur, eftersom du kommer vara en viktig del av projekt inom området. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innebära arbete med företagets intranät & hemsida och annat arbete i linje med företagets med varumärkesstrategi och grafiska profil.

Tjänsten ställer krav på att du är tillgänglig för arbete ca 15–20 timmar/vecka under terminstid. Arbetstider är förlagt till kontorstider måndag till fredag, där du har goda möjligheter att styra arbetstiden efter ditt schema i skolan. Tillsättning av tjänsten kommer att ske så snart vi hittat rätt kandidat.

Då detta är ett bemanningsuppdrag kommer du att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på uppdrag hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är på jakt efter ett meriterande extrajobb där du får chansen att redan under studietiden komma ut och skaffa dig värdefulla erfarenheter inför framtiden. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

- är student på en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom Marknadsföring, Medie- och kommunikationsvetenskap eller till Produktionsledare inom Media?
- är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
- Meriterande om du har kunskap inom några av följande programvaror: InDesign, PhotoShop, Acrobat PDF, Illustrator

Som person ser vi att du är driven, ambitiös och strukturerad. Du har förmågan att arbeta strukturerat och självständigt. Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten ska tillsättas omgående och vi arbetar därför i denna rekryteringsprocess med löpande urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45636

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till