Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar i Malmö jobb i Malmö på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar i Malmö på Academic Work

Studerande försäkringsrådgivare till Länsförsäkringar i Malmö

Academic Work Malmö, Skåne län Deltid
Vi söker studenter som vill växa med Länsförsäkringar! Vill du vara med på Länsförsäkringars resa till att bli världens mest kundorienterade företag inom bank och försäkring? Vi letar förstärkning till deras säljteam i Malmö. Detta är en tjänst för dig som drivs av försäljning och service samt har beslutsamhet att hitta de bästa lösningarna för varje kund. Välkommen in i ett team där målmedvetenhet och högt engagemang är en självklarhet!


Om tjänsten
I rollen som försäkringsrådgivare blir du en nyckelspelare i Länsförsäkringars framgångsarbete med att skapa hög kundnöjdhet. Du kommer att arbeta med försäljning av deras produkter inom försäkring och din huvudsakliga arbetsuppgift är att bemanna inkommande telefonslinga samt olika kanaler inom skrift mot privatkunder. För att trivas i rollen gillar du att arbeta mot uppsatt individuell- och teambudget som kontinuerligt följs upp genom möten kring försäljning, arbetssätt och kundnöjdhet. Du är nyfiken och gillar att arbeta proaktivt genom att ringa upp potentiella kunder och identifiera nya behov.

Du kommer få en gedigen introduktion och utbildning som ny i rollen och kontinuerlig coachning löpande under din anställningstid. Hos Länsförsäkringar Skåne erbjuds du en varm och vänskaplig atmosfär där samarbete och gemenskap är självklar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, i tal och skrift, detta då båda språken används i ditt dagliga arbete
* Studerar på universitet eller högskola och har minst 1,5-2 år kvar av dina studier
* Kan arbeta två dagar/vecka under terminerna när du studerar och vara tillgänglig för heltid större delen av sommaren 2022 och under julveckorna
* Har erfarenhet av serviceyrken, exempelvis detaljhandeln eller kundtjänst

Som person är du serviceinriktad och drivs av att skapa goda relationer med kund. Du har en förmåga att se helhetsbehovet hos kund och du räds inte att testa nya infallsvinklar på utmaningar som kan uppstå. Du har en stark vilja och vill åstadkomma goda resultat tillsammans med dina teammedlemmar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen så glöm inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

Övrig information

* Start: 8 november
* Omfattning: Två dagar i veckan under terminen när du studerar och näst intill heltid under perioden juni-augusti 2022
* Placering: Stora Varvsgatan 11, Malmö
* Viktig information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten, genomföra alkohol- och drogtest och kreditupplysning där det inte får förekomma någon anmärkning. För att vara aktuell för tjänsten krävs det även att du är ostraffad och blir godkänd av Länsstyrelsen. Att få detta godkännandet tar upp till fyra veckor och är det sista steget i rekryteringsprocessen. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Länsförsäkringars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Vi söker dig som
Information om företaget
Läs mer om Länsförsäkringar här!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060237-SE