Jobbet Studerande elektronikmontör till Regal sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande elektronikmontör till Regal sökes! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du nyfiken att arbeta på ett utvecklingsbolag medan du studerar? Här finns chansen för dig som vill få en riktigt bra start på karriären! På Regal Components i Uppsala kommer du arbeta i en verksamhet som utvecklar och levererar lösningar inom elektriska drivsystem och sensorsystem. Som elektronikmontör finns möjligheten för dig som vill utvecklas inom bolaget på ett företag i en stekhet teknikbransch. Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och stora framtidsplaner kan det här vara tjänsten för dig.

Academic Work söker en elektronikmontör till Regal Components. Regal är ett bolag som levererar lösningar inom motorsystem och sensorsystem till automationskunder i Norden. Regal har lång erfarenhet inom branschen och har sedan 1992 samlat en stor kunskap om produkterna och dess applikationer. I denna roll som elektronikmontör kommer du att arbeta i ett mindre team där du kommer arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor där många arbetat länge på bolaget. Du kommer arbeta cirka 2 gånger i veckan men vi är givetvis flexibla utifrån ditt skolschema. Omfattningen i rollen kan dock variera beroende på beläggningen i produktionen. Regal sitter i stora och fräscha lokaler i Uppsala. Vi ser gärna att du ser dig själv arbeta på Regal, kanske i en ingenjörsroll även efter dina studier. För rätt person kan detta vara vägen in att arbeta med bland annat automationslösningar efter avslutade studier.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Regal Components. Uppdraget kommer att vara på deltid och pågå löpande framåt.

Kandidatprofil

Som elektronikmontör kommer du arbeta med montage av elektronik, kablage och givarteknik. Montering sker mot kundorder och lager utifrån tillverkningsorder. Vidare kommer du också att göra efterföljande egenkontroll och tester. Du kommer också att uppdatera tillverkningsdokument och hjälpa till på lagret vid behov. Det är en varierande produktion där du kommer att få ta ett helhetsansvar för hela produkten.

Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Du bör också ha ett sinne för detaljer och en ha stor portion noggrannhet. Givetvis bör du också tycka det roligt att arbeta \'hands on\' i produktionen.

* Har ett stort elektronikintresse
* Är ingenjörsstudent med inriktning elektronik
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* Kan arbeta med härdplastarbeten

Det är meriterande om du

* Har lödningscertifikat och/eller erfarenhet av lödning

Som person är du detaljfokuserad och tycker om att arbeta i en produktion där du kommer få ta mycket eget ansvar. Du är även noggrann och strukturerad och trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. Du tar gärna egna initiativ och vågar testa på nya utmaningar.

För att trivas i rollen bör du också tycka det är roligt att arbeta med ett gäng tekniktunga ingenjörer!

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Cirka 2 dagar i veckan
* Placering: Lefflersgatan 1, Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Regal:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15016360-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till