Jobbet Studerande ekonomiassistent till Biometria har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande ekonomiassistent till Biometria publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

En fusion av fyra föreningar har resulterat i den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning - Biometria. På det nyöppnade huvudkontoret i Uppsala finns det nu plats för en efterlängtad ekonomiassistent på deltid. Här får du skapa värdefull erfarenhet vid sidan av studierna på en liten avdelning i en stor organisation under utveckling!


Om tjänsten
Som Ekonomiassistent hos Biometria kommer du bli en del av ett familjärt team på sju personer varav hälften är nya på avdelningen. Gruppen karakteriseras av en trevlig och gemytlig stämning där stort fokus blandas med mycket skratt!

Under terminerna kommer du att jobba 2 dagar i veckan på Biometrias kontor i centrala Uppsala. Vilka två veckodagar du jobbar är flexibelt vilket ger dig optimala möjligheter att kombinera dina jobbpass med studierna! Under sommaren kommer tjänsten innebära fler pass.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du jobba särskilt tätt med Annica som är ekonomiassistent hos Biometria på heltid. Främst kommer du stötta upp vid:

• Registrering av leverantörsfakturor
• Registrering av leverantörsbetalningar
• Avstämning av kundinbetalningar

Kandidatprofil

Vi söker dig som
För att vara aktuell för rollen krävs det att du är studerande inom ekonomi på minst 50%. Då kommunikation sker på både engelska och svenska är det viktigt att du känner dig bekväm med båda språken.

Som person är du:

• Noggrann
• Initiativtagande
• Orädd

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Deltid under terminerna med ökat behov under sommaren
• Placering: Centrala Uppsala
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biometrias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar. Biometria är ett företag som verkar inom skogsnäringen med uppgift att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på den svenska virkesmarknaden. Företaget erbjuder tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, men arbetar även långsiktigt i samarbete med forskningsinstitut och universitet.

Referens

15027071-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till