Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Studerande ekonomiassistent sökes till sommarjobb på Business Lounge AB! job in Stockholm at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Studerande ekonomiassistent sökes till sommarjobb på Business Lounge AB! på StudentConsulting

Studerande ekonomiassistent sökes till sommarjobb på Business Lounge AB!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du erfarenhet av bokföring i Fortnox? Är du ute efter ett sommarjobb med möjlighet till flexibel förlängning därefter? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Business Lounge erbjuder moderna sätt att jobba i coworking space med lounger, kontor och konferenslokaler på flera ställen i Nacka. De finns i Järla Sjö, Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla. Deras medlemmar erbjuds nätverk, kontorsrum, kontorsplatser, konferenslokaler, lounger, digital reception, kontorstjänster, service och aktiviteter mm. Deras koncept är enkelt att ta till sig och de erbjuder hög flexibilitet. Hos dem sitter både småföretag, nystartade som etablerade, samt filialer och frilansare. Deras koncept är livsenligt. Det innebär att de har satt dig i fokus och utgått från dina behov som individ och företagare.

För vår kunds räkning söker vi just nu en erfaren ekonomiassistent. Du blir del av ett mindre team och ska stötta upp med deras ekonomi. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löpande bokföring, avstämningar, kund- och leverantörsreskontra samt arbeta ikapp den befintliga backloggen. Arbetet sker uteslutande i Fortnox där det krävs god erfarenhet inom sedan tidigare.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Business Lounge har kontor beläget i Järla Sjö, Nacka Strand och på Söder med flexibel placering. Du behöver vara tillgänglig större delen av sommaren och det finns även möjlighet till att arbeta cirka en dag i veckan parallellt med studierna framåt.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar i slutet på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt har relevant arbetslivserfarenhet av arbetsuppgifterna. Du har goda kunskaper i Fortnox och är snabblärd i ditt arbete. Som person är du en social individ som är driven och gillar utmaningar. Vidare ser vi gärna att du är problemlösningsorienterad. Rollen kräver att du talar och skriver flytande i svenska.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Studerande ekonomiassistent sökes till sommarjobb på Business Lounge AB!
StudentConsulting Stockholm Deltid
Lead Docker Engineer at SEB
Ada Digital Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Chefsassistent till Bonnier News i Stockholm
TNG Group AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57956