Jobbet Studerande ekonomiassistent sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande ekonomiassistent sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Går du en ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå? Är du utåtriktad, flexibel och på jakt efter ett meriterande arbete vid sidan av studierna? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Vi söker nu ekonomistudenter för kommande uppdrag i Malmö och Lund. Vi är öppna för ansökan såväl från dig som är i början av din utbildning som dig som har kommit en bit och kanske endast har något år kvar till din examen.

Som ekonomiassistent kan dina arbetsuppgifter innefatta exempelvis fakturahantering, löpande bokföring och genomgång av bank och post. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Under terminstid bör du kunna arbeta minst 2 dagar/vecka. Du har ofta möjlighet att anpassa ditt arbetsschema efter studierna. Under sommaren bör du ha möjlighet att arbeta uppemot heltid.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är under pågående eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Du bör ha goda datorkunskaper och behärska både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om du har tidigare erfarenhet av ekonomirelaterat arbete är detta mycket meriterande, men det är inget krav.

För att passa i denna roll söker vi dig som är utåtriktad och framåt men ändå ödmjuk. Du bör kunna hantera många bollar i luften, eftersom arbetet kan vara fartfyllt och varierande. Du bör också vara noggrann, strukturerad och initiativtagande, men inte rädd för att ställa frågor och be om hjälp när detta behövs.

Låter detta som något för dig? Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50648

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till