Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande ekonomiassistent sökes för extrajobb på Business Lounge AB! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande ekonomiassistent sökes för extrajobb på Business Lounge AB! på StudentConsulting

Studerande ekonomiassistent sökes för extrajobb på Business Lounge AB!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Har du erfarenhet av bokföring i Fortnox? Är du ute efter ett extrajobb parallellt med dina studier? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Business Lounge erbjuder moderna sätt att jobba i coworking space med lounger, kontor och konferenslokaler på flera ställen i Nacka. De finns i Järla Sjö, Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla. Deras medlemmar erbjuds nätverk, kontorsrum, kontorsplatser, konferenslokaler, lounger, digital reception, kontorstjänster, service och aktiviteter mm. Deras koncept är enkelt att ta till sig och de erbjuder hög flexibilitet. Hos dem sitter både småföretag, nystartade som etablerade, samt filialer och frilansare.

För vår kunds räkning söker vi just nu en erfaren ekonomiassistent. Du blir del av ett mindre team och ska stötta upp med deras ekonomi. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löpande bokföring, avstämningar, kund- och leverantörsreskontra samt arbeta ikapp den befintliga backloggen. Arbetet sker uteslutande i Fortnox där det krävs god erfarenhet inom sedan tidigare.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Business Lounge har kontor beläget i Järla Sjö och på Söder med flexibel placering. Du behöver vara tillgänglig att arbeta cirka 1-3 dagar i veckan parallellt med studierna framåt.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar i slutet på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt har relevant arbetslivserfarenhet av arbetsuppgifterna. Du har goda kunskaper i Fortnox och är snabblärd i ditt arbete. Som person är du en social individ som är driven och gillar utmaningar. Vidare ser vi gärna att du är problemlösningsorienterad. Rollen kräver att du talar och skriver flytande i svenska.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59662