Jobbet Studerande ekonomiassistent sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande ekonomiassistent sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Studerar du ekonomi på eftergymnasial nivå och vill samla på dig erfarenhet inför framtiden? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en ekonomiassistent till vår kund som sitter centralt i Stockholm. Vår kund tillhandahåller tekniska plattformar till olika varumärken inom iGaming industrin och genom att arbeta som konsult hos vår kund så blir du en del av ett kreativt och innovativt team!

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta tätt med och stötta bolagets Redovisningsekonom till största del inom leverantörsreskontran. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta bland annat:

•Registrering av nya leverantörer
•Skanning av leverantörsfakturor
•Ankomstregistrering samt kontering av fakturor
•Administrera attestflöden
•Betalningar och återrapporteringar
•Avstämningar i samband med månadsbokslut
•Hantera post, påminnelser och övriga ad-hoc uppgifter
•Kontakt med leverantörer och internt inom organisationerna

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras fina kontor mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är på deltid ca 8-10 timmar/vecka och löper på parallellt med dina studier, fler timmar kan tillkomma vid bokslut. Kontorstider tillämpas med flexibla arbetstider anpassat utefter dina studier. Tjänsten startar omgående och löper på tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola, universitet eller Yrkeshögskola och har ca ett år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare, exempelvis via sommar- eller extrajobb. Som person är du initiativtagande och är inte rädd för att fråga eller ta för dig. Du har en positiv inställning, gillar utmaningar och drivs utav utveckling. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Du är även flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då koncernspråket i bolaget är engelska. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48558

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till