Jobbet Studerande ekonomiassistent med researcheransvar sökes omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande ekonomiassistent med researcheransvar sökes omgående! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Studerar du ekonomi på universitet/högskola och är framåt, lättlärd och driven? Då har vi det meriterande extra arbetet för dig som ekonomiassistent med researcheransvar.

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent med researcheransvar. Vår kund är ett kunskapsbaserat teknikföretag med ett skarpt öga för öppna standarder och Open Source. De levererar IT-tjänster för den Digitala Affären inom utveckling, infrastruktur och drift. Vår kund söker nu en ekonomiassistent med researcheransvar som vill arbeta deltid vid sidan av studierna. Rollen är delad inom ekonomi och research där du dels kommer att arbeta med följande:

- Fakturahantering
- Stötta upp i diverse ekonomirelaterade arbetsuppgifter
- Headhunting med syfte att boka intervjuer med utvalda kandidater via LinkedIn med recruiter inlogg
- Koordinering med rekryterande chefer
- Beställa kontorsmaterial och sköta andra kontorssysslor
- Övriga administrativa arbetsuppgifter

Med tiden finns det potential att axla ett större ansvar och där möjlighet finns att övergå till en heltidstjänst efter dina studier.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting med arbetar som konsult på vår kunds fina kontor i centrala Stockholm. Kontorstider tillämpas där möjlighet till flexibilitet finns, du arbetar som ca 2-3 dagar i veckan. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Tjänsten beräknas starta omgående och löper på tillsvidare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasialnivå och har minst ett år kvar av dina studier. Rollen passar dig som tycker om att ta ansvar, är duktig på att planera och strukturera upp ditt arbete. Som person är du framåt, lättlärd, självgående samtidigt som du har god förmåga att samarbete med andra. Vi ser gärna att du har ett intresse för IT. Vidare har du god datavana samt kunskaper i Officepaketet. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52482

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till