Jobbet Studerande ekonomiassistent för heltidsjobb i sommar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande ekonomiassistent för heltidsjobb i sommar! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för ekonomi och har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? I så fall är detta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en studerande ekonomiassistent som kan jobba heltid i sommar. I denna roll kommer du att arbeta på deras ekonomiavdelning och dina uppgifter kommer bland annat innebära:

- Löpande bokföring.
- Leverantörs- och kundreskontra
- Inbetalningar
- Fakturering
- Avstämningar
- Scanning
- Leverantörskontakter

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Helsingborg. Du kommer arbeta heltid större delen av sommaren. Vi ser gärna att du har möjlighet att hoppa in vid behov under terminerna. Arbetstiden är måndag-fredag kl. 8:00-16:30.
Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat är funnen, så tveka inte utan sök redan idag!

Detta söker vi:

Ett krav för tjänsten är att du är studerande på minst 50 % på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Som person ska du vara självgående, ha en förståelse för processer samt vara noggrann. Du har goda kunskaper i Excel och är flytande i svenska tal och skrift. Meriterande om du tidigare arbetat i större affärssystem, i synnerhet NAV. Du är en person som har ett analytiskt tänkande, är initiativtagande och tar ansvar för ditt arbete. Du är självgående men har lätt för att arbeta med andra. Låter det här som något för dig? Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42075

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ekonomi - inköp - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.