Jobbet Studerande ekonomiassistent sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande ekonomiassistent sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lund
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du student och söker ett meriterande extrajobb inom ekonomi? Då har vi tjänsten för dig! Student Consulting söker nu en ekonomiadministratör för ett meriterande extrajobb för dig som studerar ekonomi eller närliggande områden.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher. Till denna tjänst kommer man att arbeta på en ekonomiavdelning och arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära:

- Inbetalningar
- Uppdatera kundinformation
- Förbereda fakturering
- Betalningspåminnelse
- Post, e-fakturor, etc.

Arbetet är ett extrajobb som du kan kombinera med studierna. Behovet varierar mellan 2-4 dagar i veckan. Vi jobbar med schemalagd arbetstid där vi planerar någon vecka framåt vilka dagar som arbetet ska utföras. Du som söker ser långsiktigt på detta extrajobb då detta är ett löpande uppdrag. Uppdraget kommer att starta under mars-april månad. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart du kan då vi bearbetar ansökningarna löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola eller universitet och letar efter ett meriterande arbete vid sidan av studier. Det är en fördel du har någon slags erfarenhet av ekonomiarbete eller administration. Du är väl orienterad i de vanligaste datorprogrammen, tex Excel och Microsoft Outlook. Som person är du självgående och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är initiativtagande och noggrann samt har en positiv, öppen och trevlig framtoning. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan på www.studentconsulting.se!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40959

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn005 - Lund).