Jobbet Studerande C-chaufför sökes för extrajobb under eftermiddagar och kvällar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande C-chaufför sökes för extrajobb under eftermiddagar och kvällar! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och vill ha ett bra extrajobb vid sidan av? Just nu söker vi efter en engagerad chaufför med C-kort som vill arbeta extra under eftermiddagar och kvällar.

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en pålitlig C-chaufför för extraarbete. Kunden arbetar med miljö och återvinning och arbetsuppgifterna består av insamling av återvinningsmaterial från hushåll med baklastande fordon. Körsträckan är oftast enligt slinga i Örebroområdet men andra arbetsuppgifter förekommer också. Vidare så ansvarar du även för fordonskötsel. Uppdraget innebär en omväxlade roll som ställer krav på att du är en effektiv och noggrann chaufför med känsla för service.

Detta söker vi:

För att trivas i tjänsten tror vi att du är en person som tycker om att ta ansvar för ditt arbete. Du är noggrann med rutiner kring säkerhet och leverans samt har en fallenhet för service. Du bör även klara av fysiskt krävande moment.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 procent. Då arbetet sker på eftermiddagar och kvällar är det bra att har möjlighet att planera din arbetstid.

Kvalifikationskrav:
• C-kort
• Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Grundläggande kunskaper i svenska
• Digitalt förarkort

Meriterande:
• God lokalkännedom
• Erfarenhet av chaufföryrket

Arbetet sker i Örebro med varierande arbetstid, dock huvudsakligen förlagd till eftermiddagar och kvällar

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. Rekrytering sker löpande så känner du att detta är något för dig, skapa din profil på Studentconsulting.com och skicka in din ansökan redan idag!

Vid en intervju kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49945

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till