Jobbet Studerande butiksmedarbetare sökes till Mercus yrkeskläder! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande butiksmedarbetare sökes till Mercus yrkeskläder! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du en hög känsla för service och kvalitet i arbetet? Gillar du att ta egna initiativ och att ge god service? Nu söker vi butiksmedarbetare till Mercus yrkeskläder i Jönköping!

Information om uppdraget:

Som butiksmedarbetare på Mercus yrkeskläder kommer dina arbetsuppgifter att bestå av uppackning av varor enligt rutiner/inleverans, att fylla på i butiken, hantera vilka varor som skall till kunder och vilka som skall till butik, applicering av tryck på arbetskläder samt städ i butiken.

Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att jobba ett par dagar i veckan under våren då du är tilltänkt att täcka upp för en föräldraledighet. För rätt person finns det även möjlighet till sommarjobb, då är tjänsten på 50%, cirka 4h/dag under veckodagarna.

Du kommer att bli anställd av Studentconsulting och uthyrd till vår kund. Arbetstider är varierande och du jobbar måndag-fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du studerande i minst ett år framöver, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. För att vara rätt för denna tjänst är du inte rädd för att hugga i när det behövs, du är lättsam, pigg, hungrig, noggrann och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Du är också utåtriktad, engagerad och sprider ditt engagemang. Du gillar försäljning och har god förståelse för kundvärdet. Sök tjänsten redan idag, då tillsättning sker inom kort!

Om arbetsgivaren:

Mercus yrkeskläder märker plagg med logotype genom transfertryck och brodyr. Vid speciella behov så tillverkas även specialplagg efter kundens önskemål.
Deras ambition är att göra kunders vardag enklare, säkrare och mer lönsam. De förser företag med ett komplett utbud av arbetskläder, yrkesskor, profilkläder och personlig skyddsutrustning samt tjänster inom närliggande områden. Företaget har funnits sedan 1991 - år som tillfört både erfarenhet och kunskap till verksamheten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41360

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Sommarjobba på lager? Vi hjälper dig! Jönköping Aditro Logistics

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Jönköping).