Jobbet Studerande butiksmedarbetare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande butiksmedarbetare sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Ängelholm

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och på jakt efter ett givande extrajobb i Ängelholm? Är du en pigg och alert person som tycker om att ge kundservice? Just nu söker vi en säljare till en butik!

Information om uppdraget:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassaarbete och varuplock samt dagliga arbetsrutiner som innefattar ett butiksjobb.
Arbetstiderna är förlagda vardagar under dagtid 7-16 och du förväntas kunna arbeta vid behov, heldagar i snitt 1-2 gånger i veckan. Du ska vara tillgänglig att jobba minst två vardagar i veckan. Arbete i Halmstads butik kan förekomma.

Vår kund är ett ledande företag inom teknisk handel och till sin butik i Ängelholm behöver de nu förstärkning i sitt arbetsglada team. Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till kunden. Tjänsten kommer tillsättas så snart rätt person är funnen och uppdraget förväntas pågå löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel, har ett öga för service och alltid har ett leende på läpparna! Har du kassavana ser vi det som meriterande. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem samt arbetssätt. Självklart uppskattar du kundkontakter och sätter alltid ett glatt bemötande som högsta prioritet! Då tjänsten är en timanställning måste du som söker studera på universitet, högskola, komvux eller liknande, alternativt ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi träffar kandidater för uppdraget löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42120

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till