Jobbet Studerande budbilschaufför sökes till växande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande budbilschaufför sökes till växande företag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du stresstålig och trivs med att arbeta individuellt med eget ansvar? Är du samtidigt student och trivs med att köra bil? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi på StudentConsulting studerande, stresståliga budbilschaufförer för körning i Malmö Stad. I den här tjänsten kommer man att arbeta dagtid såväl som kvällstid, det är därför viktigt att du är flexibel och att du inte har något emot att bli inringd med kort varsel.

I arbetstuppgifterna ingår att hjälpa till med att packa bilen du därefter kommer att köra runt för att lämna paket till olika destinationer. En stor del av arbetet består av deadlines, det är därför viktigt att vara lugn men samtidigt effektiv i sitt arbetssätt. Vi ser även gärna att du ska ha möjlighet att jobba uppemot heltid i sommar och sedan ca. två dagar i veckan under terminerna.

I denna tjänst arbetar vi med löpande urval och planerar att tillsätta platserna omgående när vi finner rätt kandidat, tveka därför inte att söka tjänsten direkt!

Detta söker vi:

Du som är/har:
- Flexibel
- Stresstålig
- Serviceminded
- Lösningsorienterad
- Haft körkort i minst ett år

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43452

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till