Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Studerande Arkiveringsassistent med sinne för detaljer sökes för sommarjobb job in Stockholm at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Studerande Arkiveringsassistent med sinne för detaljer sökes för sommarjobb på StudentConsulting

Studerande Arkiveringsassistent med sinne för detaljer sökes för sommarjobb

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en noggrann person som söker sig efter ett meriterande extraarbete under sommaren? Trivs du i en självständig roll med rutinbaserade arbetsuppgifter? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Compass Group Sverige är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Deras verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor. I Sverige är de ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar. Deras vision och deras värderingar uttrycker det Compass Group står för. De vägleder dem i deras beslut, handlingar och beteenden, kommer till uttryck i den service de ger deras kunder varje dag, världen över, och är drivkraften för deras arbete och deras tillväxt.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Arkiveringsassistent som kommer stötta upp på deras legalavdelning. Rollen innebär att säkerställa sorteringen och bygga upp en digital struktur enligt deras guidelines. Du kommer få hantera en mängd fysiska pappersavtal som ska skannas in via en kopiator. Därefter ska dessa filer sparas ner i deras digitala arkiv för att skicka originalen till extern arkivering och säkerställa hur vi kan efterlysa de där. En del kontroller utifrån tydliga instruktioner i deras CRM-system kan också förekomma i tjänsten.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar hos Compass Group med kontor på Kungsholmen. Tjänsten förväntas starta upp så snart vi har funnit rätt kandidat och förväntas fortlöpa i cirka tre månader. Kontorstider tillämpas. För bästa möjliga uppstart kommer du att få en kortare introduktion i ditt arbete. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du är tillgänglig omgående och tre månader framåt. Vid uppstart av studierna finns möjlighet till deltidsarbete utifrån din tillgänglighet. Du måste kunna påvisa studier på minst 50%. Som person har du ett sinne för detaljer och är mycket noggrann i ditt arbete. Du besitter hög arbetsmoral och trivs att arbete självgående i din roll. Vidare talar du flytande svenska.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Studerande Arkiveringsassistent med sinne för detaljer sökes för sommarjobb
StudentConsulting Stockholm Heltid
Rekryteringskonsult till Intenso Teknikrekrytering AB, Stockholm
Intenso Teknikrekrytering Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Innesäljare till Storel, Stockholm
Säljpoolen Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58032