Jobbet Studerande administratörer sökes till TNT Express i Upplands Väsby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande administratörer sökes till TNT Express i Upplands Väsby publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu serviceinriktade studenter som vill arbeta extra som transportadministratörer. Ta chansen och arbeta i ett engagerat team på ett internationellt företag!

Information om uppdraget:

TNT Express är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT Express 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder.

I rollen som transportadministratör på TNT Express kommer du att agera leveransstöd till deras distributionschaufförer. Ditt arbete på leveransavdelningen består av kontakt med kunder, distributionschaufförer och andra enheter inom företaget. Arbetet utförs med hjälp av dator och telefon och innebär ofta ett högt arbetstempo. För att passa för tjänsten är du en person som klarar av att ha många bollar i luften, kan fatta snabba beslut samt vågar ta egna initiativ. Vidare klarar du av självständigt arbete likväl som samarbete med kollegor.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund TNT Express.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten kräver vi att du uppfyller följande kriterier:
-Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
-Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska både muntligt och skriftligt
-Är serviceinriktad, initiativrik och problemlösande
-Har B körkort och tillgång till bil då det är väldigt få kommunala förbindelser till TNT i Upplands Väsby

Det är meriterande om du:
-har gott lokalsinne i Storstockholmsområdet
-har tidigare erfarenhet av administration

Passar tjänsten som transportadministratör in på dig? Då är det dig som vi på StudentConsulting letar efter.
Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51703

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till