Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande administratör till Almi jobb i Östersund på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande administratör till Almi på StudentConsulting

Studerande administratör till Almi

StudentConsulting Östersund, Jämtlands län Deltid
Vi på StudentConsulting har fått förtroendet att tillgodose vår kunds behov av extraresurser. Studerar du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller juridik och erfarenhet av administrativt arbete? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget:

Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest. De regionala dotterbolagen ägs till 51 procent av moderbolaget och till 49 procent av regionala ägare och erbjuder lån och affärsutveckling. Almi Invest AB ägs till 100 procent av moderbolaget och bedriver riskkapitalverksamhet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund med placering i Östersund. Arbetet är förlagt på vardagar, kontorstider är mellan 08:00-17:00 - och du förväntas jobba i snitt fyra timmar per dag då tjänsten är på deltid 50%. Kunden är flexibel med tider, men förväntar sig att konsulten finns på plats på kontoret några timmar per dag. Det finns möjlighet att kombinera kontorsarbete med hemmajobb.

Arbetsuppgifter:

•Administrera och aktivt hantera obeståndsfordringar och inkassoärenden i våra system
•Hantera avdelningens posthantering, både ingående och utgående samt se till att information sparas och hanteras enligt interna instruktioner
•registrera information och upprätta vissa rapporter över vår obeståndshantering.

Detta söker vi:

Vi söker dig som arbetar deltid om minst 50% eller studerar med omfattning om minst 50 %, på högskola eller motsvarande, samt har minst ett år kvar på dina studier.

För att både lyckas och trivas i rollen hos vår kund tror vi att du som person är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du är flexibel i ditt arbetssätt och förstår vikten av god kommunikation. Du kan arbeta självständigt, men är samtidigt en lagspelare som vill ta ett aktivt ansvar. Vi tror också att du som söker är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med entusiasm tar dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare på [ Email address blocked ] eller på 070-376 03 79.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60443