Jobbet Studerande administratör sökes till tjänst i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande administratör sökes till tjänst i Helsingborg publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du strukturerad, noggrann och trivs att arbeta med administrativa uppgifter? Är du student och vill arbeta extra på ett företag beläget i Helsingborg? Ta då denna chans och sök denna tjänst redan idag!

Information om uppdraget:

I denna tjänst kommer du arbeta som uthyrd konsult till ett företag som erbjuder tjänster inom strategisk marknadsföring via sociala medier till företag som är måna om sina kundrelationer. Arbetsuppgifterna innebär att stötta och hjälpa till med administrativa arbetsuppgifter såsom att fylla i uppgifter i Excel och det aktuella affärssystemet, fotografera, sortera mappar och göra avstämningar. Vidare innebär tjänsten en del byggadministration och dokumentation samt kvalitetssäkring av föremål och material. Du som söker ska också vara snabblärd, lyhörd och bra på att samarbeta.

Behovet är varierande, men kravet är att du ska vara tillgänglig ett par tillfällen varje vecka. Arbetstiderna är kontorstider. Vi söker därför dig som kan vara flexibel och anpassa dig efter behovet på företaget. Vidare ser vi att du har b-körkort då det inom tjänsten kan förekomma vissa resor.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student och studerar på en CSN-berättigad utbildning såsom universitet, högskola eller liknande. Eftersom vi ser på ett långsiktigt samarbete gällande detta uppdrag ser vi gärna att du är i början eller i mitten av dina studier.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41301

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mätoperatör Hässleholm e.on
Affärsingenjör Malmö e.on
Software Engineer/Cloud Malmö Wise IT
Produktionsledare Malmö Wikan Personal AB
Plåtslagare Helsingborg Wikan Personal AB
Sektionschef till Städservice Malmö Malmö Stad
IT-pedagog till Djupadalsskolan Malmö Malmö Stad
Vi söker säljare som vill vara med på vår nya satsning! Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Bolagsjurist till Perstorp Holding AB Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Lönekonsulter till Azets i Malmö Helsingborg Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Vass Löneadministratör till Albany International Halmstad Palm & Partners Bemanning
CNC-operatör Landskrona Wikan Personal AB
Studerande butikspersonal sökes! Malmö StudentConsulting
Extrajobb i showroom för byggvaruhus! Malmö StudentConsulting
Leveransplanerare till Lantmännen Malmö Academic Work
Affärsinriktad Konsultchef Helsingborg Palm & Partners Bemanning
Ingenjör Malmö Malmö Stad
Elmontör Landskrona Wikan Personal AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Helsingborg).