Jobbet Studerande administratör sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studerande administratör sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student och har snabba fingrar på tangentbordet? Vill du passa på att få erfarenhet, nya vänner och tjäna extra pengar? Vi söker nu studenter för extrajobb inom administration!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett IT-konsultbolag som under våren har ett ökat behov av personal. Perioden pågår främst från april-juni, men för en del finns också möjlighet till sommarjobb. I tjänsten kommer du arbeta med enklare administrativa uppgifter så som att sprätta upp kuvert, skanna och registrera dokument i datorn. Även om arbetet utförs på egen hand kommer du att arbeta tillsammans med många andra studenter och har chansen att få många nya vänner.

Företaget ligger i Fosie, med bra bussförbindelser från centrala Malmö. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 8-16.30, men ibland kan det även förekomma arbete under kvällar och några få helger. Som student ska du vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan.

Vi jobbar löpande med urval och vill ha in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student som trivs med monotont arbete. För arbetet krävs ingen specifik erfarenhet, men som person bör du vara noggrann, strukturerad och effektiv. Du är snabb på tangentbordet och trivs att arbeta efter uppsatta mål. Som person är du också ödmjuk och prestigelös och har en positiv inställning till arbete. Om du tidigare arbetat med administration är detta ett stort plus för tjänsten.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41334

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Malmö).