Jobbet Studerande administratör på 50 % sökes till Häggvik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studerande administratör på 50 % sökes till Häggvik! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av en administrativ tjänst med möjlighet till att styra dina egna arbetstider. Tjänsten passar dig som är strukturerad, noggrann och som vill ha meriterande erfarenhet inom administration.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en orderadministratör på deltid. Vår kund är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor och finns på 72 orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Deras kundgrupper är allt från stora och små byggföretag till privatpersoner. Företaget omsätter cirka 5 miljarder och har idag 1300 anställda.

Som orderadministratör kommer du att arbeta i deras affärssystem med orderhantering. Vi söker dig som kan jobba 4 timmar per dag måndag-fredag. Arbetstiderna är flexibelt för dig att bestämma men skall vara förlagda mellan 07-18. Du kommer att arbeta från huvudkontoret i Häggvik ihop med andra kollegor.

Tjänsten startar omgående med förhoppning om att bli långsiktig. Det finns goda möjligheter till sommarjobb. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och hos vår kund som har sitt kontor i Häggvik.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har goda datorvana. Du är strukturerad, noggrann och flexibel som person.
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Har en godkänd gymnasieexamen
Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i något affärssystem.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51126

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till