Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studerande administratör på 50 % sökes till Häggvik! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studerande administratör på 50 % sökes till Häggvik! på StudentConsulting

Studerande administratör på 50 % sökes till Häggvik!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Deltid
Vi söker dig som är intresserad av en administrativ tjänst med möjlighet till att styra dina egna arbetstider. Tjänsten passar dig som är strukturerad, noggrann och som vill ha meriterande erfarenhet inom administration.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en orderadministratör på deltid. Vår kund är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor och finns på 72 orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Deras kundgrupper är allt från stora och små byggföretag till privatpersoner. Företaget omsätter cirka 5 miljarder och har idag 1300 anställda.

Som orderadministratör kommer du att arbeta i deras affärssystem med orderhantering. Vi söker dig som kan jobba 4 timmar per dag måndag-fredag. Arbetstiderna är flexibelt för dig att bestämma men skall vara förlagda mellan 07-18. Du kommer att arbeta från huvudkontoret i Häggvik ihop med andra kollegor. Viss flexibilitet till distansarbete kommer att finnas.

Tjänsten startar omgående till oktober med förhoppning om att bli långsiktig. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och hos vår kund som har sitt kontor i Häggvik.

Detta söker vi:

- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % minst 1 år framåt.
- Har en godkänd gymnasieexamen.
- Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift.
- Är tillgänglig för att arbeta 50% per dag.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i något affärssystem. Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har goda datorvana. Du är strukturerad, noggrann och flexibel som person.

Urval och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59526