Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

studentmedarbetare sökes internt till Randstad jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
studentmedarbetare sökes internt till Randstad på Randstad AB

studentmedarbetare sökes internt till Randstad

Randstad AB Solna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Söker du ett spännande arbete vid sidan av dina studier? Är du en lagspelare som vill utveckla dina kunskaper inom rekrytering?  Då är det här helt rätt tjänst för dig! Den fartfyllda och föränderliga miljön gör att ingen dag blir den andra lik.  Just nu söker vi på Randstad drivna studentmedarbetare som vill stärka upp vårt team i Stockholm.  


ansvarsområde.

Som studentmedarbetare hos oss kommer din arbetsdag bestå av att stötta och vara behjälplig vid olika delar i rekryteringsprocessen. Du kommer i din roll huvudsakligen fokusera på kompetensprofiler inom logistik och industri. Exempel på arbetsuppgifter är annonsskrivning, göra urval, genomföra telefonintervjuer och referenstagning.  Förutom de traditionella uppgifterna kommer du även att få möjlighet till att arbeta proaktivt genom att träffa potentiella kandidater och presentera varumärket Randstad. Du kommer att få vara en del i denna spännande bransch på ett av världens största bemannings- och rekryteringsföretag och för rätt person finns det också chans att söka sig vidare inom koncernen efter examen. 


arbetstider.

Vid behov, ca 2-3 dagar/veckan


kvalifikationer.

Denna tjänst är tänkt att kombinera med dina eftergymnasiala studier på minst 50 % inom HR, personal, rekrytering, beteende, ekonomi etc.  Vi ser gärna att du är en god lagspelare som är effektiv, engagerad och initiativtagande. Vidare har du en god förmåga att planera och organisera ditt arbete samt är angelägen om att nå goda resultat.  För den här tjänsten behöver man kunna tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Fördelaktigt är om du har tidigare erfarenhet inom lager- eller industribranschen.   
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356447