Jobbet Studenter till nattjobb hos PostNord har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter till nattjobb hos PostNord publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Göteborg
35 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du flexibel och söker efter ett arbete som kan ge en extrainkomst vid sidan dina studier? Är du en nattuggla som vill jobba när andra sover? I så fall har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som terminalarbetare arbetar man främst med sortering av brev och mindre paket. Det är ett monotont arbete som kräver att man trivs med den typen av arbetsuppgifter.

Du måste kunna arbeta minst 2 pass per vecka. Arbetstiderna är varierande men framför allt natt. Passen är endast förlagda på vardagar. Kunden har ett varierat behov och du kommer många gånger bokas in för jobb dag för dag med kort varsel.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker omgående och uppdraget ses på lång sikt.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är studerande på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier. För att passa för tjänsten krävs att du är effektiv, arbetsvillig och snabbtänkt. Vidare bör du vara kvalitetsmedveten och engagerad. Det ställs stora krav på din flexibilitet då du kan bli bokad med kort varsel. Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag. Söker gör du via www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44344

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till