Jobbet Studenter till julens brevsortering i Årsta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter till julens brevsortering i Årsta publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och söker ett extrajobb under jul? Är du dessutom noggrann och vill få arbetslivserfarenhet från ett av nordens största företag? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker studenter som vill arbeta med brevsortering under 9 dagar innan jul ute hos vår kund i Årsta. För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta under samtliga dagar från den 14 december - 22 december, antingen samtliga dagar 08.00-14.00 eller 16.00-22.00.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är effektiv, noggrann och tål att jobba i ett högt tempo. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket samt trivs att arbeta med monotoma arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Årsta så att du på ett lätt sätt kan ta dig till arbetsplatsen. Krav för tjänsten är att du är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning samt att du inte har något i ditt belastningsregister.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44370

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till