Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Studenter till fysiskt extrajobb hos TNT jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Studenter till fysiskt extrajobb hos TNT på Academic Work

Studenter till fysiskt extrajobb hos TNT

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
Här är extrajobbet med bra lön och optimala arbetstider och för dig som vill kombinera eftergymnasiala studier och fysiskt arbete. Du kommer till en arbetsgrupp med riktigt härlig stämning och teamkänsla. Då terminalen ligger i utkanten av Upplands Väsby krävs det att du bor med cykelavstånd till arbetet, alternativt har körkort och kan ta dig dit med egen bil. Välkommen in med din ansökan.


Om tjänsten
Academic Work söker för TNT Express räkning två terminalarbetare som vill arbeta deltid i deras terminal i Upplands Väsby. Du kommer arbeta cirka 2 pass i veckan.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT Express. För att arbeta hos TNT behöver du gå igenom en säkerhetsprövning då TNT ligger på ett säkerhetsklassat område. Det innebär att du kommer behöva skicka in arbetsintyg, studieintyg och liknande som bekräftar vad du har gjort de senaste 5 åren. Ditt CV behöver även vara uppdaterat med datum bredvid varje anställning och eventuella studier enligt modellen år-månad-dag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som Terminalarbetare kommer du arbeta vid terminalen med hantering av såväl export- som importgods, in-night gods och returgods. Arbetet innebär lastning, lossning och hantering av styckegods vilket kan vara ett tungt arbete.

Du kommer till exempel att:

* Plocka och sortera paket
* Placera paketen i burar som sedan ska in i lastbilar och köras till Arlanda flygplats

Tjänsten passar dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna under terminerna och samtidigt dryga ut studentkassan. För den som har viljan och intresset finns möjlighet att utvecklas i rollen och ta på sig extra ansvar och nya arbetsuppgifter inom företaget. Är du dessutom lagspelare och trivs att arbeta i grupp kommer du att trivas hos TNT.
Vi söker dig som

* Är studerande på eftergymnasial nivå, t.ex. universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av studierna
* Har god fysik och kan hantera tyngre lyft
* Har B-körkort
* Kommunicerar obehindrat på engelska eller svenska
* Kan skicka in intyg för alla anställningar och eventuella studier du haft de senaste 5 åren
* Har ett uppdaterat CV med datum enligt modellen år-månad-dag

Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat på terminal eller lager

Som person är du driven och har en stor vilja att lära dig. Du känner stor ansvarskänsla för allt du tar dig an och är noga med att passa tider. Vi tror vidare att du är en lagspelare och en noggrann person som trivs med att arbeta i högt tempo.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 2 dagar/vecka. Arbetstiderna är varierande, det kan exempelvis vara pass kl. 04.00-10.00, 03.15-10.15, 18.30-03.00, 16.00-02.00
* Lön: 159.04kr/h + semestersättning
* Placering: Upplands Väsby. Du behöver vara bosatt i Upplands Väsby och ha cykelavstånd till arbete, alternativt ha tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet på obekväma tider.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TNT:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058613-SE