Jobbet Studenter till extrajobb som lagermedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studenter till extrajobb som lagermedarbetare publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 7 dagar
Part-Time
Örebro

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är studerande och intresserad av att arbeta extra som lagermedarbetare! Du kommer att arbeta 2 pass/vecka hos en av våra största kunder i Örebro och vara en viktig pusselbit i en omfattande leveranskedja. Låter detta som något för dig? Sök redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för kunds räkning lagermedarbetare med truckbehörighet A1-A4 och B1-B4. Arbetet är perfekt att kombinera med studierna eftersom du självständigt kan bestämma vilka vardagar som du är intresserad av att arbeta nästkommande vecka.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

• Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna på detta uppdrag innefattar truckkörning, orderplock samt lastning och lossning. Arbetet är fysisk och med inslag av truckkörning. Arbetstiderna är 10-19. För att introduceras i ditt arbete kommer du att få en introduktion på 3 dagar innan uppstart.

Du är en viktig pusselbit i leverenskedjan och för att klara av och trivas på detta uppdrag är samarbete med arbetskollegor en viktig förutsättning. Ordrarna som du kommer att arbeta med är omfattande och kunden värderar alltid kvalité och noggrannhet i arbetsutförandet!

Uppdraget passar dig som vill arbeta extra vid sidan om studierna och kan arbeta 2 pass per vecka.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är student med minst ett år kvar
• Har truckkort med behörighet A1-4 och B1-4
• Kan arbeta 2 pass vid sidan om studierna

Som person är du ambitiös och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med ett positivt resultat. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och gentemot era gemensamma målsättningar. Du är positiv som person och sprider energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalité och noggrannhet eftersom det är av största vikt för kunden.

Under rekryteringsprocessens gång kommer en kreditupplysning samt bakgrundskontroll att genomföras.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Då tjänsten kommer att tillsättas omgående kommer vi att gå igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 2 pass/vecka under terminerna samt möjlighet till heltid under lov/somrar.

UPPSKATTAD ARBETSTID: Passen är mellan kl 10-19

PLATS: Örebro

URVAL: Sker löpande

Information om företaget
Vår kund är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. De marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Referens

15045585-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till