Jobbet Studenter sökes v.30-32 för butiksarbete i Södertälje har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studenter sökes v.30-32 för butiksarbete i Södertälje publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Är du en pigg och glad student som har sommarlov och har tidigare jobbat inom butik med byggvaror? Då har vi det perfekta sommarjobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker butiksmedarbetare för arbete hos vår kund i Södertälje. Kunden är en butikskedja som erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, el och bygg. Butikskedjan strävar efter att göra tillvaron enklare för sina kunder genom sitt kunnande, breda sortiment och smarta tjänster. Kunden står i fokus och butikskedjan lägger därmed vikt vid det personliga mötet mellan kunden och butiksmedarbetaren.

Just nu vår kund ska omlokalisera sin butik och behöver extrahjälp med flytt under tre veckor. Du kommer hjälpa de att flytta varor till nya butik och se till att allt faller på plats.
Arbetet sker under vecka 30, 31 och 32. För att vara aktuell i processen bör du vara tillgänglig alla dessa veckor.
Arbetstiden är 7-16 med reservation för förändringar i schema.

Du kommer att bli anställd som konsult av StudentConsulting och arbeta på uppdrag i Södertälje. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande på minst 50%, är engagerad och har en positiv attityd. För att lyckas är du ansvarsfull, öppen och har en god samarbetsförmåga. Din bakgrund kan variera men meriterande är om du är allmänt tekniskt kunnig och/eller har erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifterna som beskrivs övanför. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49524

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till