Jobbet Studenter sökes till Västerås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes till Västerås! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Västerås
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi på StudentConsulting letar nu efter studenter som kan tänka sig att jobba extra parallellt med sina studier för att dryga ut studentkassan. Vi har uppdrag i Västerås som väntar på engagerade, sociala och flexibla studenter.

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill jobba extra som butiksmedarbetare på vår kunds butik i Västerås. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är kassaarbete, varuplock och att skapa goda kundrelationer.
Du ska vara tillgänglig att jobba minst två vardagar i veckan

Som person är du framåt, initiativtagande och serviceminded. Du gillar att sälja och sätter alltid kunden i fokus. Tidigare erfarenhet av service är meriterande. Du som söker studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Då vi ser långsiktigt på våra uppdrag ser vi att du är i början av din utbildning alternativt har minst 1 år kvar på dina studier.

Detta söker vi:

Då uppdragen är baserade på behov söker vi därför studenter eller dig med en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50 %. Det är viktigt att du som söker har B-körkort och det är meriterande om du har tillgång till egen bil. Som person bör du vara ansvarstagande, flexibel, samarbetsvillig, och ha en hög arbetsmoral. Vidare bör du ha en hög social kompetens och ett positivt förhållningssätt. Är du intresserad av en studenttjänst hos oss så ansök redan idag då intervjuer sker löpande

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44382

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Säljare Västerås Rusta AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till