Jobbet Studenter sökes till sommar- och extrajobb i produktion! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes till sommar- och extrajobb i produktion! publicerad av Academic Work

Deltid
Helsingborg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din tekniska utbildning och letar efter ett meriterande sommar- och extrajobb? Har du ett tekniskt intresse och ser dig själv som händig? Då letar vi efter dig!
CG Drives and Automation utökar nu sin personalstyrka och söker nu efter personer som vill säkra sommar- och extrajobbet under terminerna! Vad väntar du på? Sök redan idag!

Academic Work söker 6 stycken studentmedarbetare till CG Drives and Automations produktionsavdelning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CG Drives and Automation. Uppdraget kommer att vara på deltid och pågå såväl under terminerna som under sommaren. CG Drives and Automation, även kallat Emotron, utvecklar produkter och lösningar för att styra och övervaka elmotorer Målbranscherna är kraftproduktion, vatten/avlopp, processindustrier, gruvdrift, infrastruktur och maskinbyggare. CG Drives & Automation har 200 medarbetare i Sverige, Tyskland, Nederländerna,Indien och Dubai. Huvudkontoret ligger i Helsingborg. I produktion jobbar i dag 25 personer med olika bakgrund, både kopplat till ålder och erfarenhet. Det som kännetecknar CG Drives and Automation är den familjära stämningen och kärnvärden med de tre I:na Integrity, Imagination och Individual . För rätt person finns det goda möjligheter till att utvecklas.

Kandidatprofil

Som produktionsmedarbetare kommer du att självständigt och i team arbeta med montering av frekvensomriktare och mjukstartare.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av :

* Montering av komponenter
* Testning av färdiga enheter enligt arbetsbeskrivning.
* I arbetsuppgifterna ingår även att packa och kvalitetsgranska den färdiga produkten

Tjänsten passar dig som har ett tekniskt intresse och vill fördjupa din kompetens. Det finns goda möjligheter att utvecklas i rollen och ta sig an mer avancerade uppgifter. Det kan även finnas möjlighet för framtida examensarbete.

* Läser en teknisk eftergymnasial utbildning, förslagsvis med inriktning el/automation. Vi ser gärna att du är i början på dina studier
* Obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av produktion, tillverkning eller montering
* Har en gymnasieutbildning inom el eller automation

Som person är du nyfiken och gillar att lära dig nya saker. Du har en god samarbetsförmåga då du dagligen kommer vara i kontakt med en rad personer utmed produktionslinjen. Arbetsuppgifterna på CG Drives and Automation kan variera och det är därför viktigt att du på ett flexibelt och självständigt vis kan ta dig an nya uppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: April
* Omfattning: Under terminerna beräknas du jobba ca 1-2 dag/veckan. Det finns även utrymme för sommarjobb delar av sommaren.
* Placering: Helsingborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CG Drives and Automations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15003913-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Helsingborg).