Jobbet Studenter sökes till lagerjobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes till lagerjobb! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Göteborg
17 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en person som gillar högt tempo och har erfarenhet av att jobba med plock och pack? Söker du ett extrajobb vid sidan av studierna? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi studenter som vill jobba extra med plock och pack på lager i Härryda strax utanför Göteborg. Inget truckkort krävs!

Vi ser att du är tillgänglig för arbete främst måndagar och tisdagar (heldagar), men även andra dagar i veckan är aktuella. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men jobba hos kund. För rätt person finns goda chanser till fortsatt arbete hos både kunden och StudentConsulting!

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Vi ser gärna att du är:
- Effektiv
- Noggrann
- Tål att jobba i ett högt tempo.

Flexibilitet och hög arbetsmoral är viktigt! Tveka inte att skicka in din ansökan direkt eftersom rekryteringen sker löpande. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44414

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till