Jobbet Studenter sökes till kommande uppdrag som truckförare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Studenter sökes till kommande uppdrag som truckförare! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du student på minst 50% och kommer vara det i minst ett år till? Har du tidigare erfarenhet av truckkörning och strävar att utvecklas ytterligare? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu rutinerade truckförare för kommande uppdrag inom lager och terminal. Tjänsten kan innebär allt från att arbeta på råvaru- och plocklager till terminaler.
Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd som ambulerande konsult till kunden.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande på en CSN-berättigad utbildning med en studietakt på minst 50%. Då vi söker pålitliga och långsiktiga medarbetare som har en vilja att utvecklas ser vi även att du har minst ett år kvar av dina studier. Vi söker dig som har en del truckvana sedan tidigare arbetslivserfarenheter och därigenom är insatt i vad yrket innebär och vad som krävs. Som person ser vi att du är flexibel, handlngskraftig och har hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta under högt tempo och mycket rörelse. Snabbhet, effektivitet och fysisk styrka är exempel på egenskaper som utmärker sig i ditt arbete.

Vi ser även gärna att du har körkort samt tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka idag då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51470

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till