Jobbet Studenter sökes för välbetalt extrajobb på brevterminal! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för välbetalt extrajobb på brevterminal! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och söker ett extrajobb för både terminen och sommaren?

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta extra på en brevterminal i Östra Hamnen i Malmö med sortering av brev och mindre paket. Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag!

Arbetstiderna är varierande och är förlagda främst måndag till fredag. Det kan förekomma arbete under dag, kväll och natt.

Du ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna och uppemot heltid under sommaren.

Kunden har ett varierat behov och du kommer främst bokas in för jobb dag för dag med kort varsel.
Tjänsten kommer att starta någon gång i slutet på april och fortlöper tillsvidare.

Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära sortering av brev och mindre paket. Det är ett monotont arbete som kräver att man trivs med den typen av arbetsuppgifter.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tjänsten kommer att starta under slutet av april och kommer fortlöpa tillsvidare.

Detta söker vi:

För att passa för tjänsten krävs att du är effektiv, arbetsvillig och flexibel. Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag. Söker gör du via www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41391

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Flyttpersonal till Malmö med omnejd Malmö Hemfrid i Sverige AB
Serviceinriktad student till Hertz! Malmö StudentConsulting
Skötselarbetare säsong 2018 Malmö Malmö Stad
Lagerarbetare med traktorvana sökes Malmö Palm & Partners Bemanning
Junior innesäljare till Bredband2! Malmö StudentConsulting
Säljare Lund Rusta AB
Säljare Elgiganten Landskrona Landskrona Elgiganten AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Extrajobb-studentjobb - Malmö).