Jobbet Studenter sökes för orderplock i Rosersberg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för orderplock i Rosersberg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sigtuna
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill jobba extra som orderplockare? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu orderplockare till vår kund som är belägen i Rosersbergi. Du kommer att vara anställd som konsult och jobba ute hos vår kund. Kunden är en leverantör inom delikatesser.

Arbetsuppgifterna är orderplock med plocktruck via handdator på kundens Kyllager. Arbetstiderna är måndag-onsdag 7-16 eller 9-18 så det krävs att du kan vara tillgänglig dessa dagar. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten ska ha mycket energi, vara framåt och driven. Det är viktigt att man kan smälta bra in i arbetsgruppen. Du ska även vara noggrann, punktlig och det är meriterande med tidigare erfarenhet av lagerarbete och framförallt orderplock. Truckkörkort A1- A2 är meriterande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41429

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Sigtuna).
Du kan avregistrera dig när som helst.