Jobbet Studenter sökes för lagerarbete i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för lagerarbete i Uppsala publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Uppsala
16 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb som kräver mycket ansvar och noggrannhet?

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu ansvarsfulla och noggranna lagermedarbetare till Mediq i Uppsala. Mediq har lång erfarenhet av varuförsörjning och förser vården med ett heltäckande sortiment bestående av sjukvårdsartiklar och medicintekniska produkter. Som lagermedarbetare på Mediq kommer du att jobba på Akademiska sjukhuset i Uppsala med att avemballera och packa upp de varor som beställts samt se till att de kommer till rätt avdelning på sjukhuset.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund.

Arbetstiderna är måndag till fredag 07.00-12.00 och du kommer att dela på tjänsten med andra konsulter. Du behöver därför inte vara tillgänglig alla dagar men för att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta 1-2 pass i veckan.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst är studerande alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning. Då du kommer att arbeta med sterilt material så är det av yttersta vikt att du är noggrann och ansvarsfull. Du bör även kunna jobba effektivt då det är mycket material som ska paketeras upp på kort tid.
Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44266

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till