Jobbet Studenter sökes för flexibelt extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för flexibelt extrajobb! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Information om uppdraget

Är du noggrann och effektiv? Söker du ett extrajobb med varierande arbetstider? Då har vi jobbet för dig hos ett riksomfattande företag!
Student Consulting söker dig som vill jobba extra med service och underhåll mot andra företag. Du skall vara flexibel med arbetstider, då du kommer hoppa in vid behov. Arbetsuppgifterna kommer innehålla underhåll av lokaler i form av städning. Arbetstiderna är främst dagtid men kvällar kan även förekomma samt helger. Körkort är ett krav!
Du kommer vara anställd på Student Consulting under ditt uppdrag och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetsplatsen är i Borås och vi ser uppdraget långsiktigt. Tillsättning sker så fort rätt kandidat är funnen.

Känner du att detta är ett arbete som passar dig, skicka in din ansökan idag!

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig som är engagerad i det du gör, prestigelös, nyfiken och vill lära dig nya saker. Du skall kunna hoppa in vid behov, därmed vara flexibel i din tillgänglighet. Du kommer att vara ambassadör för både företaget du hyrs ut till men också för oss på Student Consulting. Vi ser gärna att du arbetat med lokalvård tidigare. Körkort är ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40223

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Lagerpersonal till Sandatex Borås Intenso Teknikrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till