Jobbet Studenter sökes för extrajobb som julkortssorterare i december! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Studenter sökes för extrajobb som julkortssorterare i december! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du över 18 år och studerar på gymnasiet eller universitetet? Vill du tjäna extra pengar och skaffa dig arbetslivserfarenhet genom lagerarbete? Nu söker vi julkortssorterare till årets julkortssortering!

Information om uppdraget:

Under december månad kommer det vara full fart hos vår kund och miljoner julkort ska nå sin destination. Det medför att vi söker mycket personal som kan arbeta runt datumen 11–21 december. Tjänsten innefattar dag och nattskift där dagskiften är preliminärt lagda 07.00-15.00 och nattskiften 00-06.00. Det är krav på att du ska kunna arbeta 14 + 15 december då vi har som störst behov dessa dagarna.

Du kommer arbeta tillsammans med många andra studenter. Arbestuppgifterna består främst av att sortera julkort, men kan också innebära att du får jobba på olika stationer på terminalen. Arbetstiderna kommer variera mellan dygnets alla timmar. Du måste vara flexibel för såväl dag som nattskift.

Du kommer dels vara inbokad på schema, men också bli inringd med kort varsel vid ex sjukfrånvaro. Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Timlönen ligger på ca 140 kr/h och OB-tillägg tillkommer enligt SEKOS kollektivavtal.

Detta söker vi:

- Student på minst 50%
- Fyllda 18 år
- Tillgänglig perioden 11-21 december och krav på att kunna arbeta 14-15 december

Personliga egenskaper som krävs är noggrannhet, effektivitet och att kunna följa instruktioner.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44763

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till